Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسنپ بار دیگر طرح معافیت زنان سرپرست خانواده از پرداخت کمیسیون را اجرا می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام اسنپ، این طرح از ابتدای آذر تا پایان سال ۱۳۹۹ دوباره فعال خواهد شد. در مرحله قبل طرح «همراه زنان سرزمینم» که سال گذشته همزمان با روز ملی کارآفرینی اجرا شد، ۴۱۷ نفر از زنان سرپرست خانواده عضو ناوگان اسنپ تا پایان اسفند ۱۳۹۸ از پرداخت کمیسیون معاف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق آخرین آمار رسمی اعلام شده، ۸۵ درصد از زنان سرپرست خانواده بیکار هستند و با توجه به همه‌گیری کرونا و مشکلات اقتصادی پیش‌آمده احتمالا این تعداد با افزایش روبه‌رو شده است.

به همین دلیل و با توجه به استقبال گسترده از طرح معافیت زنان سرپرست خانواده از پرداخت کمیسیون، اسنپ تصمیم گرفته بار دیگر همراه زنان سرزمین خود شود.

به گزارش روابط عمومی اسنپ، در حال حاضر حدود ۵۰هزار راننده زن در سراسر ایران در ناوگان اسنپ مشغول به فعالیت هستند. علاوه بر ثبت‌نامی‌های قبلی، زنانی که تاکنون عضو ناوگان اسنپ نبوده‌اند نیز می‌توانند در صورت داشتن شرایط لازم از طرح معافیت زنان سرپرست خانواده از پرداخت کمیسیون بهره‌مند شوند.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام

این طرح شامل دو دسته از زنان می‌شود: زنانی که همسرشان فوت شده و زنانی که حضانت فرزند یا فرزندان خود را برعهده دارند. متقاضیان واجد شرایط از ۲۰ آبان تا پایان آذر فرصت دارند تا به‌ صورت آنلاین برای شرکت در طرح معافیت از پرداخت کمیسیون اقدام کنند.

در حال حاضر ثبت‌نام متقاضیان از طریق سامانه ثبت‌نام غیرحضوری اسنپ انجام می‌شود. متقاضیان می‌توانند مدارک مربوط به سرپرستی خود را از طریق پشتیبانی آنلاین اسنپ ارسال کنند.

افراد متقاضی برای استفاده از این طرح باید شناسنامه، گواهی فوت همسر یا مدرکی دال بر حق حضانت فرزندان خود را ارائه دهند. کسانی که سال گذشته ثبت‌نام کرده‌اند، در صورت تمایل به استفاده دوباره از این طرح، می‌توانند عدد ۹۰۰ را به سرشماره ۱۰۰۰۵۵۰ ارسال کنند. این دسته از متقاضیان نیز بار دیگر باید مدارک خود را از طریق پشتیبانی آنلاین اسنپ ارسال کنند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسنپ پرداخت کمیسیون زنان سرپرست خانواده پرداخت کمیسیون طرح معافیت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رقیه موسویان، مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: خواهران بسیجی از همان روزهای شکل گیری انقلاب همواره پا به پای مردان در عرصه‌های مختلف مجاهدات کرده اند.    وی افزود: بسیج جامعه زنان فعالیت‌های خودش را بر اساس چند محور استوار کرده است که مهمترین مبحث در فعالیت‌های بسیج جامعه زنان تشکیل تحکیم و تعالی خانواده است و مهمترین این بخش ایجاد و تشویق جوان‌ها و خانواده‌ها به سمت تشکیل خانواده و یا ازدواج آسان پایدار و آگاهانه است.    موسویان ادامه داد: در موضوع افزایش جمعیت که یکی از بحران‌های پیش روی کشور ما است و به یک مسئله ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری تبدیل شده، سازمان بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی نیز طرح های مختلفی با عنوان افزایش جمعیت به استان‌ها و طبیعتاً پایگاه‌های مقاومت ابلاغ کرده است.   مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی برگزاری جشن وصال گروهی برای ۴۴ زوج به منظور ترویج ازدواج آسان، برگزاری کارگاه‌های جوانی جمعیت به صورت متناوب در طول سال و ارتباط مستمر با سمن‌های فعال در حوزه خانواده و فرزند،تهیه پوسترهای سرمایه‌های زندگی و توزیع در مکان‌های عمومی و تعامل با شهرداری ارومیه و الصاق پوسترها در ناوگان عمومی، برگزاری نشست‌های تخصصی جوانی جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای نخبگان و تجلیل از مادر بسیجی دارای خانواده خوش جمعیت در حاشیه نشست ها، انتشار ویژه‌نامه جمعیت و تعامل با گروه های درون سازمانی و برپایی جشن ازدواج آسان برای زوج های روستایی را از جمله فعالیت های این حوزه عنوان کرد.     موسویان تهیه جهیزیه و مسکن برای زوج های کم برخوردار، توزیع کتاب با مضامین جمعیت،  خانواده و فرزند آوری، پویش دیوار نویسی، برگزاری نشست‌های مجازی با هدف آموزش، پویاسازی شبکه‌های کنشگری در حوزه جمعیت و خانواده،    دیدار از مادران خوش جمعیت و تجلیل از این مادران، حمایت چهره به چهره از مادران کم برخوردار و پخش مستند «خونریزی»در پایگاه ها با هدف آشناسازی مادران از عوارض مخرب سقط جنین را از دیگر برنامه های جامعه زنان سپاه در حوزه جمعیت عنوان کرد.    وی ارائه بسته‌های محتوایی فرهنگی و آموزشی بین مادران، تجلیل از پزشکان، پرستاران و بهیاران فعال در حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع جمعیت و تببین هدف دشمن از ایجاد جنگ نرم و تغییر ذائقه سبک زندگی و اسلامی و تعامل خانواده ها به فرزند کمتر و تجملگرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج آسان و تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان بی بضاعت، راه اندازی گروه‌های واسطه گری برای رفع موانع در ازدواج، راه اندازی غرفه کودکان با بهره گیری از مشاوران جوان و اسلامی در حاشیه کارگاه‌ها، برپایی پویش بر دستان مادر، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و فرهنگی در محلات اسلامی، برگزاری اردوهای تفریحی با عناوین مختلف مثل اردوی مادر و دختری با هدف ایجاد نشاط، تولید محتواهای مختلف در حوزه ازدواج و تجلیل از پایور خواهر دارای ۵ فرزند را از دیگر برنامه‌های جوانی جمعیت جامعه زنان سپاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • این دهه‌شصتی خبرساز طراح لایحه حجاب است؛ سمت‌های او چه بوده است؟
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری